برپایی همایش ملی «محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم»

ایران کنفرانس

برپایی همایش ملی «محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم»

مدیر پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان از ارسال 60 مقاله به همایش ملی «محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط‌زیست و توسعه پایدار» در این دانشگاه خبر داد.

دکتر منصور غنیان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص برگزاری همایش ملی «محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط‌زیست و توسعه پایدار» در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان اظهار کرد: در مجموع 60 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد 12 مقاله کلیدی برای سخنرانی انتخاب شدند.

وی افزود: در تمام محورهای اعلام‌شده از جمله اخلاق زیستی، ملاحظات فقهی، جنبه‌های مثبت و منفی محصولات تراریخته، وضعیت تولیدات ایران و جهان، پیامدهای مثبت و منفی آن‌ها در محیط‌زیست، سلامت انسان و امنیت غذایی مقالاتی دریافت شده است.

دبیر علمی این همایش ملی تصریح کرد: آخرین مهلت ارسال مقالات جمعه گذشته بود؛ 25 آبان نیز داوری مقالات انجام شد و از امروز ثبت‌نام  برای حضور در همایش آغاز می‌شود و تا سه‌شنبه، دوم آذرماه ادامه خواهد داشت؛ همایش در روز پنج‌شنبه، چهارم آذرماه برگزار می‌شود و بعدازظهر همان روز نیز یک نشست هم‌اندیشی برای بحث و تبادل‌نظر درباره محصولات تراریخته برگزار خواهد شد.