فراخوان مقاله بيست و سومین كنگره علوم صنايع غذايي ايران با محوريت صنعت غذا و پژوهش هاي كاربردی - مهر 94

مشاهده همه همايش های manager
سطح برگزاريملي
محورهاي همايش---------------
روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
روشهای نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی
نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
مدل سازی در فرآیند های مواد غذایی
غذاهای عملگرا
غنی سازی مواد غذایی
و
.
.
.
محورهاي همايش
برگزار كنندگان: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
مهلت ارسال چكيده مقالات:
مهلت ارسال متن كامل مقالات: 31 مرداد 1394
تاريخ برگزاري همايش: 22 و 23 مهر 1394
سايت همايش: www.23ncfst.ir
تلفن تماس دبيرخانه: 05147011091
آدرس دبيرخانه:
محل برگزاري: قوچان
ایمیل: info@23ncfst.ir
فراخوان مقاله بيست و سومین كنگره علوم صنايع غذايي ايران با محوريت صنعت غذا و پژوهش هاي كاربردی - مهر 94

ایران کنفرانس

کانال تلگرام ایران کنفرانس

اخبار دانشگاهی ( هیات علمی ، دکتری ، کارشناسی ارشد )
اخبار کنفرانس ،کارگاه ،جشنواره
بورس های تحصیلی و کارآموزی
همايشهاي خارجي
مقالات و مطالب علمی و آموزشی

دهکده بومگردی دادا

سامانه مدیریت کنفرانس سامان

ورود جهت ثبت همايش
ایجاد حساب کاربری فقط جهت ثبت همايش می باشد. ثبت همایش های دانشگاهی رایگان و سایر همایش های دولتی و خصوصی شامل تعرفه خواهد بود. قبل از ثبت نام " قوانین " ثبت همایش را حتما ملاحظه فرمایید.



راهنمای مقاله نویسی

دانلود سرقصل های رشته های دکتری در سایت ایران کنفرانس

دانلود سرقصل های رشته های کارشناسی ارشد در سایت ایران کنفرانس

ایران کنفرانس:سایت برگزیده چهارمین جشنواره وب ایران

1390-1402© : ایران کنفرانس