کنفرانس ملی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان

ثبت نام حضور در کنفرانس بین المللی کرامت انسانی

کشف سیاره‌ای هم‌اندازه زمین با عمری دو برابر منظومه شمسی

ایران کنفرانس

کشف سیاره‌ای هم‌اندازه زمین با عمری دو برابر منظومه شمسی

منجمان دانشگاه بیرمنگهام سیاره‌ای هم‌اندازه زمین را در کهکشان راه شیری کشف کرده‌اند که 11.2 میلیارد سال قدمت دارد و سن آن دو برابر سن منظومه شمسی برآورد شده است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دانشمندان حین مطالعاتشان روی سیستمی سیاره‌ای که حول ستاره‌ای موسوم به KOI-3158 می‌چرخد، دریافتند یکی از پنج سیاره حاضر در این سیستم، تقریبا هم‌اندازه زمین است؛ این موضوع نشان می‌دهد سیاراتی مانند زمین احتمالا دارای قدمت طولانی در جهان باشند.

سیستم فراخورشیدی جدید که در فاصله 117 سال نوری و در صورت فلکی «بربط» (چنگ) واقع شده، توسط «تیاگو کامپانت» و تیم علمی‌اش در دانشگاه بیرمنگهام کشف شده است.

تیم علمی تخمین زده این سیستم سیاره‌ای 11.2 میلیارد سال عمر دارد، این در حالی است که سن خورشید 4.56 میلیارد سال تخمین زده شده است. چنین سیستمی زمانی شکل گرفته که سن جهان کمتر از 20 درصد عمر کنونی‌اش بوده و این موضوع امکان وجود حیات باستانی در کهکشان راه شیری را مطرح می‌کند.

با این حال، به نظر می‌رسد هیچ یکی از این سیارات میزبان حیات نبوده‌اند زیرا تمامی آن‌ها در فاصله بسیار نزدیکی به ستاره میزبانشان واقع شده‌اند و به نوعی، فاصله آن‌ها تا ستاره KOI-3158 کمتر از فاصله عطارد از خورشید است.

گرچه ستاره میزبان بیست‌و‌پنج درصد کوچک‌تر و همچنین دمای آن 700 درجه خنک‌تر از خورشید است، این فاصله باز هم برای امکان وجود حیات بیش از اندازه کم است.

داخلی‌ترین سیاره حاضر در این سیستم، هم‌اندازه عطارد است، سه سیاره میانی هم‌اندازه مریخ هستند و خارجی‌ترین سیاره نیز از ناهید کوچک‌تر بوده و تقریبا هم‌اندازه زمین است. این سیاره زمین‌مانند K3158.05 نام گرفته است.

تصور می‌شود شکل‌گیری حیات بر روی زمین تا رسیدن به وضعیت‌ کنونی‌اش، میلیاردها سال طول کشیده و بسیاری بر این باورند زمین احتمالا یکی از نخستین سیارات کهکشان راه شیری است که میزبان حیات پیچیده است.

اما چنانچه سیاراتی مانند K3158.05 وجود داشته باشند که عمرشان دو برابر زمین است، احتمال دارد حیات در جایی دیگر از کهکشان راه شیری نیز شکل گرفته شده است.

جزئیات این دستاورد علمی در نشریه The Astrophysical Journal قابل‌مشاهده است.

آخرین بروزرسانی (شنبه ، 13 دی 1393 ، 16:55)

 

کانال تلگرام ایران کنفرانس

اخبار دانشگاهی ( هیات علمی ، دکتری ، کارشناسی ارشد )
اخبار کنفرانس ،کارگاه ،جشنواره
همايشهاي خارجي
مقالات و مطالب علمی و آموزشی
بورس های تحصیلی و کارآموزی

سامانه مدیریت کنفرانس سامان

ورود جهت ثبت همايش
ایجاد حساب کاربری فقط جهت ثبت همايش می باشد. ثبت همایش های دانشگاهی رایگان و سایر همایش های دولتی و خصوصی شامل تعرفه خواهد بود. قبل از ثبت نام " قوانین " ثبت همایش را حتما ملاحظه فرمایید.



راهنمای مقاله نویسی

دانلود سرقصل های رشته های دکتری در سایت ایران کنفرانس

دانلود سرقصل های رشته های کارشناسی ارشد در سایت ایران کنفرانس

ایران کنفرانس:سایت برگزیده چهارمین جشنواره وب ایران

1390-1403© : ایران کنفرانس