آینده تحصیلی دانشجویان بین المللی در هاله ابهام (99/2/11)
آینده تحصیلی دانشجویان بین المللی در هاله ابهام
نظرسنجی از ۱۹ هزار دانشجوی بین المللی سه حوزه آسیا، اروپا و آمریکا نشان می دهد شیوع کرونا موجب شده است نیمی دانشجویان از ادامه تحصیل در خارج از کشور خود منصرف شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، دانشجویان بینالمللی آینده در چین، هند، اتحادیه اروپا و آمریکای شمالی همچنان به بحران کروناویروس واکنش نشان میدهند و نظام بین المللی رتبه بندی آموزش عالی کیواس با جمع آوری نظرات دانشجویان، واکنش آنها را سنجیده است.
کروناویروس یا کووید ۱۹ بخشهای مختلف در سراسر جهان را متحول کرده است و آموزش عالی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
از بسته شدن دانشگاهها تا سرمایه گذاری در یادگیری آنلاین و حمایت از قرنطینه دانشجویان و کارکنان، از جمله اقداماتی است که دانشگاهها با شیوع کرونا ویروس آن را انجام داده اند و خود را با حالت جدید سازگار کردند.
با نگاهی به سال تحصیلی آینده، بسیاری از مؤسسات آموزش عالی دنیا نگران جذب دانشجویی بین المللی خود در این شرایط محدود جهانی هستند.
نظام بین المللی رتبه بندی آموزش عالی کیواس به تازگی با متخصصان آموزش عالی جهانی صحبت کرده است و آنها بسیاری از چالشهای کلیدی که با آن روبرو هستند را مورد تاکید قرار دادند، از جمله اینکه: «سعی داریم دانشجویان، اساتید و کارکنان خود را ایمن و سالم نگه داشته و در عین حال تلاش میکنیم عملکردهای عادی را نیز حفظ کنیم. ما همچنین نگران ثبت نام در تابستان و پاییز هستیم.»
برخی از متخصصان یادآور شدند: «تأثیر کروناویروس بر روی دانشجویان بسیار چشمگیر بوده است به این معنی است که فشار برای تخصیص بودجه برای رفع کمبودهای ایجاد شده وجود دارد. همچنین موضوعات ارتباطی و گزینههای آموزش از راه دور وجود دارد که مشکلاتی را ایجاد می کنند»
سلامتی دانشجویان و کارکنان بزرگترین چالش از نظر متخصصین آموزش عالی
همچنین بزرگترین چالش از نظر این متخصصین سلامتی دانشجویان و کارکنان است. جلوگیری از ترس؛ حفظ پیشرفت تحصیلی با راه حل های نوآورانه آموزشی، مانند آموزش آنلاین؛ کسب درآمد کمتر از دانشجویان و هزینههای مربوط به ضروریات مرتبط با کرونا ویروس از دیگر چالشهای این بخش است.
نگرانیهای مربوط به پایداری مالی و جذب دانشجویان بین المللی بسیار برجسته است و دانشگاهها تأکید میکنند شرایط به گونهای است که که هر گونه برنامهریزی ممکن را محدود میسازد.
نظام بین المللی رتبه بندی آموزش عالی کیواس با یک بررسی مداوم از دانشجویان بین المللی، وضعیت آنها را نسبت به همه گیری کروناویروس بررسی کرده است. این نظرسنجی از ماه فوریه ۲۰۲۰ آغاز شده و تاکنون ۱۹ هزار دانشجو در این نظرسنجی شرکت کرده اند. البته این نظرسنجی همچنان برای اطلاعرسانی به مؤسسات و استراتژیهای جذب دانشجویان بینالمللی ادامه خواهد داشت.
نکته مورد توجه این است که دانشجویان بین المللی چینی، اتحادیه اروپا، هند و آمریکای شمالی با یکدیگر تفاوت دارد.
از دانشجویان آینده نگر بین المللی پرسیده شد که آیا برنامههای آنها برای تحصیل در خارج از کشور از طریق شیوع تاج ویروس تحت تأثیر قرار گرفته است یا خیر. به طرز جالب توجهی، بسیاری از پاسخ دهندگان تحت تأثیر این بحران بوده اند و در نتیجه برنامههای خود را تغییر داده اند.
نیمی از دانشجویان تحت تأثیر بحران کروناویروس
۶۶ درصد دانشجویان چینی، دانشجویان اروپا ۴۷ درصد، دانشجویان هندی ۵۷ درصد و دانشجویان آمریکای شمالی ۵۳ درصد گفتند بله تأثیر گذاشته است. از این میان ۱۵ درصد چینیها معتقد بودند تأثیری نداشته است. ۱۹ درصد دانشجویان اروپایی، ۱۳ درصد دانشجویان هندی و ۱۶ درصد دانشجویان آمریکای شمالی نیز یادآور شدند که تأثیری نداشته است.
در این میان برخی نیز گزینه نمی دانم را انتخاب کردند که چینیها ۱۹ درصد، اروپاییها ۳۴ درصد، هندیها ۳۰ درصد و آمریکای شمالیها ۳۱ درصد بودند.
در پرسش دیگری از دانشجویان بینالمللی آینده پرسیده شد که چگونه کروناویروس برنامه آنها را برای تحصیل در خارج از کشور تغییر داده، آیا این امر باعث شده است که آنها مجبور شوند ورود خود را تا سال آینده به تعویق بیاندازند یا حتی برنامههای آنها برای تحصیل در خارج از کشور را تغییر دهند.
۴۸ درصد دانشجویان چینی، ۴۰ درصد دانشجویان اروپایی، ۵۴ درصد دانشجویان هندی و ۵۱ درصد دانشجویان آمریکای شمالی تاکید کردند که برنامه خود را به تعویق میاندازند.
همچنین برخی از آنها اعلام کردند که قصد دارند در کشور دیگری تحصیل کنند و تعداد زیادی عنوان کردند که دیگر قصدی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور ندارند.
تغییر در تصمیم ادامه تحصیل در خارج از کشور دانشجویان به دلیل شیوع کرونا
این امر به وضوح نشان میدهد که دانشجویان بینالمللی در سراسر جهان در درجه اول تصمیم میگیرند تا ورود خود را به سال بعد موکول کنند یا به تعویق بیاندازند.
بسیاری از پاسخ دهندگان همچنین اظهار داشتند که هیچ یک از گزینههای ذکر شده را نمیخواهند و این نشان میدهد که بسیاری هنوز در حال یافتن راه حل های جایگزین برای برنامههای تحصیل خود در خارج از کشور هستند.
در این مواقع نامشخص، بسیار مهم است که مؤسسات به دانشجویان بینالمللی نزدیک شوند تا درک کنند که آنها چه قصد و تصمیمی دارند و نیازهای آنها چیست.
همچنین از دانشجویان بین المللی پرسیده شد که آیا علاقه مند هستند که بخاطر شیوع کروناویروس، به جای اینکه در محیط سنتی دانشگاه به تحصیل بپردازند، به صورت آنلاین ادامه تحصیل دهند.
دانشجویان علاقهای به تحصیل کامل به صورت آنلاین ندارند
تنها ۹ درصد دانشجویان چینی، ۶ درصد دانشجویان اروپایی، ۸ درصد دانشجویان هندی، ۹ درصد دانشجویان آمریکای شمالی بسیار علاقمند به ادامه تحصیل به صورت آنلاین بودند. در مقابل ۳۷ درصد دانشجویان چینی، ۴۱ درصد دانشجویان اروپایی، ۵۰ درصد دانشجویان هندی، ۴۸ درصد دانشجویان آمریکای شمالی به هیچ وجه علاقهای به ادامه تحصیل به صورت آنلاین نداشتند.
این نتایج نشان میدهد که بخش بزرگی از پاسخ دهندگان هیچ علاقهای به تحصیل به صورت آنلاین ندارند. این موضوع نشان میدهد که مؤسسات نیاز به ارتباط بهتر با مزایای یادگیری آنلاین دارند.
برای اطلاع از اینکه دانشجویان بین المللی از مؤسسات چه انتظاراتی دارند، از آنها پرسیده شد که آنها فکر میکنند مؤسسات آموزش عالی چه اقداماتی را باید برای محدود کردن تأثیر کروناویروس باید اجرا کنند.
به پاسخ دهندگان اجازه داده شد گزینههای مختلفی را انتخاب کنند: ارائه دروس تئوری به صورت آنلاین، اطمینان از دسترسی به متخصصان بهداشت (به عنوان مثال پرستار) برای دانشجویان، ایجاد یک خط تلفنی ۲۴ ساعته برای دانشجویان، اطمینان از اینکه مواد ضدعفونی کننده به طور گسترده در پردیس دانشگاهی وجود دارد، برگزاری سخنرانیها و سمینارها در اتاقهای بزرگتر برای به حداقل رساندن تماس.
دانشجویان بیشتر به دانستن نحوه بورسیههای تحصیلی علاقمندند
دانشجویان چینی بیشتر گزینه اطمینان از دسترسی به متخصصان بهداشت را انتخاب کردند (۶۰ درصد)، دانشجویان اروپایی بیشتر گزینه ارائه دروس تئوری به صورت آنلاین (۷۰ درصد)، دانشجویان هندی بیشتر گزینههای ایجاد یک خط تلفنی ۲۴ ساعته برای دانشجویان و ارائه دروس تئوری به صورت آنلاین (۵۸ درصد) و دانشجویان آمریکای شمالی بیشتر گزینه ارائه دروس تئوری به صورت آنلاین (۶۴ درصد) را انتخاب کردند.
دانشجویان بین المللی به دنبال اطلاعات و منابع خاص درمورد کروناویروس هستند و مؤسسات باید برای پاسخگویی به هرگونه سوال یا سؤالی که ممکن است دانشجویان داشته باشند آماده باشند. در نظرسنجی از پاسخ دهندگان خواسته شد تا محدوده اطلاعات مورد نیاز خود را انتخاب کنند.
تحقیق در مورد کدام برنامه برای ادامه تحصیل، انتخاب مقصد مطالعه، برنامه نویسی و مقاله نویسی، بورسیههای تحصیلی و اشکال جایگزین مطالعه از جمله محدوده این اطلاعات بودند.
برای دانشجویان چینی گزینههای تحقیق در مورد کدام برنامه برای ادامه تحصیل و اشکال جایگزین مطالعه (۳۱ درصد) اهمیت دارد. اما در مقابل برای دانشجویان اروپایی (۴۲ درصد) برای دانشجویان هندی (۵۴ درصد) و برای دانشجویان آمریکای شمالی (۵۲ درصد) گزینه اطلاع از میزان بورسیههای تحصیلی اهمیت دارد.
این نشان میدهد که دانشجویان بین المللی در طی فرایند تصمیم گیری خود نیازمند طیف وسیعی از پشتیبانی هستند و مؤسسات باید در این مطالب آموزنده سرمایه گذاری کنند و به طور واضح دسترسی به این منابع را به دانشجویان بینالمللی اطلاع دهند.
چین بزرگترین کشور مبدأ برای دانشجویان بین المللی است. این کشور بیش از هر کشور دیگری در جهان، برای تحصیلات عالی در خارج از کشور دانشجو میفرستد. طبق اعلام یونسکو، بیش از ۹۲۸ هزار دانشجوی چینی در سال ۲۰۱۹ در خارج از کشور تحصیل کرده اند. در ایالات متحده، چین بزرگترین منبع دانشجویان بین المللی است و بیش از ۳۲۱ هزار دانشجوی چینی تصمیم به تحصیل در آنجا دارند.
این موضوع در استرالیا، نیوزیلند، کانادا و انگلیس نیز وجود دارد و این کشورها بیشترین میزان دانشجویان بین المللی خود را از چین دریافت میکنند.
دانشجویان در سراسر اتحادیه اروپا هم به طور چشمگیری تحت تأثیر شیوع کرونا ویروس در سراسر قاره قرار گرفته اند.
هند نیز مانند چین، یک بازار منبع بسیار مهمی برای بخش آموزش عالی جهانی است. طبق اعلام یونسکو، بیش از ۱۴۲ هزار دانشجوی هندی در ایالات متحده مشغول به تحصیل هستند، تقریباً ۵۲ هزار نفر در استرالیا تحصیل میکنند، بیش از ۳۲ هزار نفر در کانادا تحصیل میکنند و بیش از ۱۶ هزار نفر در انگلستان مشغول به تحصیل هستند. با این ارقام، واضح است که هند برای بسیاری از مؤسسات پیشرو در جهان یک بازار مهم و اساسی است.
در حالی که دانشجویان بین المللی آمریکای شمالی بخش کوچکی از گروه بین المللی دانشجویان را نسبت به کشورهای چین و هند تشکیل میدهند اما آنها نیز به عنوان یک بازار مهم تحتتأثیر بحران کرونا ویروس قرار گرفته اند.
- آخرین تغییرات در آیین نامه چاپ مقالات علمی (99/10/26)
- اعتراض دانشجویان دکتری آزاد به بخشنامه جدید دفاع از پایان نامه (99/10/16)
- مصادیق تخلف علمی در نشریات/ لغو مجوز در صورت دریافت پول گزاف (99/10/14)
- با رای دیوان عدالت اداری شرط چاپ مقاله برای دفاع از رساله دکتری حذف شد (99/10/13)
- جزئیات شرط دانشیاری برای تبدیل وضعیت اساتید (99/10/10)
- دستورالعمل برگزاری جلسات پیش دفاع دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد ابلاغ شد (99/10/8)
- فهرست جدید دانشگاههای خارجی مورد تأیید وزارت علوم اعلام شد (99/10/7)
- پژوهشگران پسادکتری در اولویت استخدام در دانشگاهها (99/10/5)
- ثبت نام در فراخوان جذب اعضای هیات علمی برای دومین بار تمدید شد (99/9/29)
- ثبت نام ۱۲ هزار نفر در فراخوان جذب اعضای هیات علمی (99/9/28)
- مهلت ثبت نام جذب اعضای هیات علمی تمدید شد (99/9/18)
- آمار ثبت نام کنکور دکتری سال ۱۴۰۰ از ۱۰۰ هزار نفر گذشت (99/9/10)
- سهمیههای کنکور دکتری مشخص شد/ سهمیه ۱۰ درصدی مربیان دانشگاهها (99/9/4)
- ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۰ آغاز شد/ دفترچه ثبت نام منتشر شد (99/9/2)
- آغاز ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۰ از ۲ آذر (99/8/27)
- جزئیات کنکور دکتری ۱۴۰۰ اعلام شد (99/8/18)
- امکان تبدیل وضعیت کارمندان ایثارگر به هیات علمی فراهم شد (99/8/17)
- امکان پاسخگویی کتبی به سئوالات متقاضیان جذب هیات علمی فراهم شد (99/8/14)
- آغاز ثبت نام جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ها از شنبه (99/8/9)
- نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۹ اعلام شد (99/8/5)
- نتایج نهایی کنکور دکتری ۹۹ اعلام شد (99/8/1)
- نحوه ارزیابی رسالههای دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد (99/7/23)
- تقویم آزمونهای سال 1400 سازمان سنجش منتشر شد (20/7/99)
- جزئیات بازنشستگی اعضای هیات علمی متقاضی ارتقا مرتبه ابلاغ شد (99/7/18)
- تدوین نحوه تجمیع گرایش های دکتری/ بررسی چگونگی اجرای مصوبه (99/7/12)
- پذیرش بدون آزمون ارشد در دانشگاه آزاد/جزییات به زودی اعلام می شود (99/7/7)
- دلیل تاخیر در فراخوان جذب هیات علمی/ تجمیع دانشگاهها آغاز شد (99/7/5)
- اعلام نحوه پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه تهران (99/6/29)
- سهمیه های جذب هیات علمی کاهش یافت/ ۲ فراخوان محدود و ادغام شد (99/6/26)
- تمام مصاحبهها برای پذیرش دکتری مجازی شد/ جزئیات نحوه اجرا (99/6/24)
- اسامی چند برابر ظرفیت دکتری اعلام شد (99/6/22)
- نتایج اولیه آزمون دکتری دانشگاه آزاد اعلام شد (99/6/19)
- فراخوان جذب اعضای هیات علمی شهریور ماه ۹۹ آغاز شد (99/6/15)
- محدودیت در اختصاص ردیف استخدامی جذب هیات علمی/ شرایط اعلام نیاز (99/6/10)
- دانشگاههای غیر دولتی مشمول مقررات جذب دانشگاه های دولتی می شوند (99/6/5)
- آغاز انتخاب رشته پذیرفته شدگان آزمون دکتری دانشگاه آزاد (99/6/4)
- نتایج آزمون دکتری اعلام شد/۱۱۶هزار نفر مجاز شدند (99/6/1)
- نحوه آموزش در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ترم آینده (99/5/26)
- نتایج نهایی کنکور ارشد اواخر مهر اعلام می شود (99/5/17)
- کارت کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ منتشر شد (99/5/13)
- دفترچه سوالات آزمون دکتری ۹۹ منتشر شد (99/5/10)
- جزئیات توزیع کارت کنکور ارشد منتشر شد/ الزام تکمیل فرم خوداظهاری (99/5/6)
- کارت کنکور دکتری ۹۹ منتشر شد/ تمام داوطلبان باید ماسک داشته باشند (99/5/6)
- تقویم تمام آزمون های کشوری که معوق شدند (99/4/26)
- فرصتهای پسادکتری برای دانشآموختگان کل کشور در دانشگاه شیراز (99/4/25)
- آخرین وضعیت پرونده بورسیهها در دانشگاه آزاد (99/4/4)
- هشدار پلیس فتا به متقلبین امتحانات مجازی (99/3/31)
- امکان لغو امتحانات حضوری دانشجویان (99/3/18)
- امکان هیات علمی شدن بورسیه ها بدون شرکت در فراخوان فراهم شد (99/3/11)
- برنامه ۱۳ دانشگاه برای بازگشایی از ۱۷ خرداد (99/3/8)
- جزئیات زمان و نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد (99/2/27)
- زمان جدید آزمون های ارشد و دکتری اعلام شد (99/2/16)
- دانشگاه تهران در مقطع دکتری دانشجوی استعداد درخشان می پذیرد (99/2/16)
- آینده تحصیلی دانشجویان بین المللی در هاله ابهام (99/2/11)
- تسهیلات جدید برای دانشجویان آزاد/ عدم پرداخت شهریه برای ۳ درس در ترم های آینده (99/1/30)
- بخشنامه وزارت علوم درباره امتحانات پایان ترم ابلاغ شد (99/1/26)
- سهمیه جذب هیات علمی دانشگاهها برای سال جدید اعلام شد (99/1/23)
- دفاع از «رساله دکتری» در دانشگاه آزاد یک مرحله ای شد (99/1/21)
- شرایط حضور دانشجویان دکتری در دانشگاه از اول اریبهشت ابلاغ شد (99/1/18)
- دانشگاه ها و رشته های دارای بیشترین متقاضی جذب هیات علمی (99/1/15)
- حذف نیمسال تحصیلی بدون احتساب سنوات مجاز شد (99/1/12)
- زمان آغاز بررسی پرونده متقاضیان جذب هیات علمی اعلام شد (99/1/9)
- زمان جدید کنکورهای ارشد و دکتری اعلام شد (98/12/26)
- تصویب قانون اصلاح رسیدگی به تخلفات اعضای هیات علمی در دولت (98/12/19)
- دسترسی رایگان به مقالات در پایگاههای علمی تا پایان فروردین ۹۹ (98/12/13)
- برنامه وزارت علوم برای جذب امریه فارغ التحصیلان ارشد و دکتری (98/12/10)
- تمامی آزمونهای بینالمللی در ایران تا فروردین ماه به تعویق افتاد (98/12/8)
- آغاز ثبت نام در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد (98/12/5)
- کنکور دکتری ۹۹ به تعویق افتاد/ برگزاری آزمون در ۲۸ فروردین (98/12/4)
- اعلام زمان توزیع کارت کنکور دکتری/ آزمون ۹ اسفند برگزار می شود (98/11/27)
- هزینه جدید ثبتنام آزمونهای سال ۹۹ اعلام شد (98/11/27)
- آغاز فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه ها (98/11/24)
- جزئیات تبدیل شیوه تحصیل دانشجویان مقطع ارشد دانشگاه آزاد به «آموزش محور» (98/11/20)
- مجوز استخدام ۲ هزار عضو هیئت علمی جدید صادر شد (98/11/19)
- اخراج ۱۶درصد از اعضای هیات علمی درسال جاری/عمده تخلف غیبت غیرموجه (98/11/16)
- دسترسی رایگان به مقالات مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری در دهه فجر (98/11/14)
- آغاز ثبت نام مجدد کنکور ارشد از دوشنبه/ برگزاری آزمون در فروردین (98/11/12)
- ۳ مکانیزم دانشگاه آزاد برای مقابله با تقلب علمی (98/11/2)
- آغاز فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم از ۲۲ بهمن (98/11/1)
- اعلام شرایط اعزام به ماموریت مطالعاتی اساتید دانشگاه آزاد (98/10/30)
- تمدید مهلت ارسال مقالات به هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- برگزاری دومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری
- برگزاری هفتمین دوره کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- اولین کنگره ملی دانشگاه و کووید – ۱۹ برگزار می شود
- چهارمین همایش علمی بینالمللی اربعین برگزار میشود
- انتشار فراخوان دریافت مقاله در حوزه" هنر مدیریت سبز"
- نخستین همایش علمی ـ پژوهشی بینالمللی تمدن اسلامی قرآن بنیان برگزار میشود
- بیانیه پایانی هفدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران
- تمدید مهلت ارسال مقالات کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی،ISC
- برگزاری هشتمین کنفرانس ملی سوخت و احتراق ایران بصورت مجازی
- برگزاری پنجمین دوره کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
- برگزاری کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب توسط دانشگاه هنر اسلامی تبریز
- برگزاری بیستمین همایش ملی مهندسی سطح به ميزباني دانشگاه صنعتی اصفهان
- هفتمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات برگزار شد
- برگزاری هفدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران
- کنفرانس بینالمللی انجمن مهندسان مکانیک ایران برگزار میشود
- بیست و پنجمین کنفرانس بینالمللی کامپیوتر برگزار شد
- برگزاری کنفرانس سالانه انرژی پاک در کرمان
- برگزاری نهمین کنفرانس بینالمللی آکوستیک و ارتعاشات ایران
- فراخوان پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و دومین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
- برگزاری اولین کنفرانس ملی آموزش ترکیبی توسط دانشگاه پیام نور
- سمینار سواد رسانهای و اطلاعاتی در دانشگاه تهران برگزار میشود
- دانشگاه شریف؛ میزبان نهمین کنفرانس شبکههای هوشمند انرژی
- برگزاری کنفرانس علمی «فرماندهی و کنترل ایران» در دانشگاه امیرکبیر
- برگزاری اولین همایش بینالمللی رئولوژی ایران/آخرین مهلت ارسال مقاله
- برگزاری ششمین کنگره سالانه عمران، معماری و توسعه شهری در محل دانشگاه علم و صنعت ایران
- برگزاری اولین کنگره علمی تخصصی در زمینه بیماریهای نوروماسکولار
- آخرین تمدید مهلت ارسال مقالات چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
- برگزاری ششمین کنفرانس ملی پیشرفتهای ابررسانایی و مغناطیس
- برگزاری هشتمین کنفرانس مهندسی معدن ایران در دانشگاه بیرجند
- برگزاری چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
- برگزاری همایش بینالمللی نشانهشناسی مسایل و کنشهای اجتماعی
- کنفرانس بینالمللی پژوهش در آموزش در اسپانیا برگزار میشود
- سمپوزیوم بینالمللی آموزش و روانشناسی در ژاپن برگزار میشود
- برگزاری کنفرانس بینالمللی نوآوری در علوم اجتماعی و علوم انسانی در چین
- ارسال ۲۰۵ مقاله علمی به کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی
- برگزاری نهمین کنفرانس فیزیک ذرات و میدانها
- سمپوزیوم بینالمللی تقویت صلح از طریق آموزش برگزار میشود
- کنفرانس بینالمللی علوم اجتماعی در مالزی برگزار میشود
- برگزاری سمینار چشمانداز فضای مجازی: راهنمای روندها، الگوها و توسعههای 2019
- کنفرانس آموزش موبایل و فناوریهای یادگیری در سنگاپور برگزارمیشود
- کنفرانس بینالمللی تحقیقات اقتصادی در ملبورن برگزار میشود
- کنفرانس بینالمللی تعلیم، آموزش و تحصیلات در آلمان برگزار میشود
- کنفرانس بینالمللی فناوری، آموزش و توسعه در اسپانیا برگزار میشود
- برگزاری کنفرانس بینالمللی چندرشتهای علوم اجتماعی در سیدنی
- کنفرانس بینالمللی مدیریت منابع انسانی در لندن برگزار میشود
- برگزاری کنفرانس بینالمللی آینده آموزش و پرورش در جمهوری چک
- برگزاری کنفرانس سالانه آموزش و توسعه در تایلند
- دهمین جشنواره علوم انسانی فارابی آغاز به کار کرد
- همایش ظرفیت انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد برگزار میشود
- The Eleventh International Conference on the Constructed Environment
- 5th International Conference on Banking, Insurance and Business Management
- The GLOCAL Conference on Asian Linguistic Anthropology 2021
- 22nd International Conference on Social Sciences
- The Environment A Global Inclusive Interdisciplinary Conference
- The Art of Being Inhuman in the Times of Covid-19 Pandemic
- Fifteenth International Conference on Design Principles and Practices
- Seventeenth International Conference on Technology, Knowledge, and Society
- Twenty-first International Conference on Knowledge, Culture, and Change in Organizations
- The 5th Symposium on Damage Mechanism in Materials and Structures
- 15th Annual International Technology, Education and Development Conference
- International Conference on Electrical, Control and Instrumentation Engineering
- CONFERENCE 2020: RAPID CITIES - RESPONSIVE ARCHITECTURES
- SCOPUS indexed - International Conference on Petroleum, Renewable Energy...
- 11th IEEE International Conference on Computing Communication
- Twenty Ninth World Business Congress
- DUBAI 2020: RAPID CITIES – RESPONSIVE ARCHITECTURES
- 8th International Conference on Sustainable Development
- Eleventh International Conference on the Image
- LISD - International World Research Congress on Health Sciences
- 2020 Singapore Conference on Applied Psychology
- Thirteenth Global Studies Conference
- 2nd International Symposium of Design for Living with Water
- Intelligent Systems Conference (IntelliSys) 2020
- Eleventh International Conference on Sport and Society
- Twelfth International Conference on Climate Change: Impacts and Responses
- 2020 Interdisciplinary Conference on STEAM Education
- 10th International Social Sciences and Business Research Conference
- ICEAI 2020 Construct a Low Carbon Society
- ICEAI 2020 Construct a Low Carbon Society
- IEEE International Conference on Informatics, IoT, and Enabling Technologies
- 7th International Conference on Gender and Women's Studies 2020
- International Conference on Arts and Cultures
- 5th Annual International Conference on Spirituality and Psychology 2020
- VII. International Architectural Design Conference
- 15th Annual Education and Development Conference
- IV. International Conference on Ecology, Ecosystems and Climate Change
- 14th Annual International Technology, Education and Development Conference
- The (Annual) Conference on Mediterranean and European Linguistic Anthropology 2020
- Computing Conference 2020 - Call for Papers
- 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON VISUAL CULTURE
- International conference in HISTORIC CANTERBURY
- 5th Annual International Conference on Spirituality and Psychology 2020
- BEYOND 2020 - World Sustainable Built Environment conference
- 53rd International Business Research Conference
- Malaysia International Congress on Tropical Medicine
- 14th MBAcademy International Business Conference
- 6th International Conference on Masjid, Zakat, and Waqf
- 2019 SUMMER GLOBAL NURSING SYMPOSIUM
- 52nd International Business Research Conference
- THE CITY AND COMPLEXITY - LIFE, DESIGN AND COMMERCE IN THE BUILT ENVIRONMENT
- Eighteenth International Conference on New Directions in the Humanities
- 4th International Conference on Medicine and Natural Sciences
- Migrations 3rd Global Interdisciplinary Conference
- Antibody Engineering and Therapeutics Europe conference
- 22nd International Water Technology Conference
- 12th Annual Strangers in New Homelands Conference
- International Conference On Innovation and Technopreneurship
- International Conference on Engineering, Science, and Industrial Applications
- International Conference on Business, Big Data, and Decision Sciences
- 8th International Congress on Education and Learning
- 5th International Conference on Global Public Health 2019
- VI th International Eurasian Educational Research Congress
- International Congress on Arts and Cultures
- 9th INTERNATIONAL CONGRESS ON TECHNOLOGY, SCIENCE AND SOCIETY
- 13th International Conference on Social Science and Humanities
- The (Annual) Conference on Asian Linguistic Anthropology 2020
- 7th Asian Conference of Coordination Chemistry
- Culture in Urban Space: Urban Form, Cultural Landscapes, Life in the City
- Foodways and Identity: Conference on Food and Drink Traditions
- 2019 Asia-Pacific Conference on Economics and Finance
- The Singapore Learning Design and Technology Conference 2019
- International Congress of the Royal College of Psychiatrists - Psychiatry: Inspiring Minds
- 13th International RAIS Conference on Social Sciences and Humanities
- International Conference on Water, Informatics, Sustainability, and Environment
- Fifteenth International Conference on the Arts in Society
- 13th annual Technology, Education and Development Conference
- 2nd Global Conference: Spirituality And... Culture
- Ninth International Conference on Religion and Spirituality in Society
- The Annual Conference on Mediterranean Linguistic Anthropology 2019
- چگونه يك مقاله علمي بنويسيم؟ ( قسمت اول )
- فرصت طلایی اخذ پذیرش از معتبرترین دانشگاه دولتی ایتالیا در مقاطع ارشد و دکتری
- راهنمای مقاله نویسی
- کد doi چیست؟
- نمایه DOAJ (Directory of Open Access Journals) چیست؟
- JCR یا Journal Citation Reports چیست؟
- فصل 3: روش تحقیق
- فصل دو تحقیق : بررسی منابع
- اجزاء فصل 1 تحقیق
- چگونه بيان مساله بنويسيم
- معرفی پایگاه اطلاعاتی ScienceDirect
- معرفی پایگاه اطلاعاتی SpringerLink
- معرفی پایگاه مجلات تخصصی نور (noormags)
- معرفی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC )
- معرفی پورتال جامع علوم انسانی
- معرفی بانک اطلاعات نشریات کشور - مگ ایران
- معرفی پایگاه اطلاعاتی SID
- معرفی پایگاه اطلاعاتی SCOPUS
- مسیرهای انجام تحقیق
- انواع دیدمان (نگرش علمی به چیزی که مساله را برای ما روشن می کند)
- روشهای کشف حقیقت یا انواع استدلال
- ویژگی های یک تحقیق علمی
- تقسیم بندی تحقیق از نظر انواع
- تقسیم بندی تحقیق از نظر هدف
- معرفی سرویس ذخیره سازی ابری Google Drive
- نظريه، انواع نظريه و نقش آن در تحقيق
- مقیاس های اندازه گیری متغیرها
- متغير، انواع آن و روابط بين متغيرها در يك تحقيق
- نگاهی بر چارچوب نظری تحقيق
- ابزارهاي گردآوري اطلاعات : پرسشنامه و مصاحبه
- چرا مغز در اوج فعالیت منفجر نمیشود؟
- افزایش اعتماد به نفس با اسکن امواج مغزی
- تاثیر جایگاه اجتماعی بر سیستم ایمنی بدن
- حتی فیزیکدانان هم از ریاضی فراریاند!
- استقبال ناسا از نظرات و پیشنهادات جدید و متفاوت
- برجام مخفف چیست؟
- کل اینترنت در چند صفحه جای میگیرد؟
- شناسایی ناحیه آخ در مغز
- حیواناتی که سرطان را تشخیص میدهند
- دوستی انسان و رایانه در آینده نزدیک
- خواندنیهای شگفت انگیز درباره طلا
- خوابیدن بیش از ۸ ساعت خطرناک است!
- سگها دروغ را میفهمند
- بزرگترین پروژه کشف حیات فرازمینی آغاز شد
- «دکتر گوگل» از راه رسید
- کشف حیات میکروبی در اعماق زمین
- چرا بیشتر مورچهها چپدست هستند؟
- میزان وفاداری را با طول انگشتان بسنجید!
- آخ گفتن میتواند درد را کاهش دهد
- عنکبوتها هم شمارش کردن بلدند!
- کیمیاگری در یک تریلیونم ثانیه!
- 13 پیشبینی علمی سال 2015
- ساخت ابزار انقلابی برای کاهش فشار خون بالا
- شناسایی تأثیر آبوهوا بر زبان و صدای انسان
- تأثیر یادگیری زبان دوم در تقویت قدرت مغز
- اسپریها جایگزین قرصهای خواب آور میشوند
- مغز چگونه ترس را شناسایی میکند؟
- پاکسازی حافظه از خاطرات ترسناک با زردچوبه
- ابزاری آنلاین برای حل مسائل و معادلات ریاضی و جبر با راهحل
- گیاهانی که بدون مغز هوشمند عمل میکنند
- آدرس و تلفن واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی
- لیست دانشگاههای غیرانتفاعی
- لیست دانشگاههای علوم پزشکی
- لیست پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی
- لیست وزارتخانه ها ، سازمان ها ، شرکت ها و مراکز دولتی
- لیست دانشگاههای سراسری
- لیست دانشگاههای مجازی
- لیست واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
- لیست دانشگاههای علمی کاربردی
- لیست دانشگاههای پیام نور
- لیست انجمن های علمی ایران
- لیست سازمانهای جهانی